Kievul, nemilos: Putin a venit în Mariupol noaptea, ca un hoţ

Reacţiile Ucrainei, după vizita lui Putin la Mariupol.

1301 afișări
Imaginea articolului Kievul, nemilos: Putin a venit în Mariupol noaptea, ca un hoţ

Kievul, nemilos: Putin a venit în Mariupol noaptea, ca un hoţ

„Cum se cuvine unui hoţ, Putin a vizitat ucraineanul Mariupol, sub acoperirea nopţii. În primul rând, este mai sigur. În plus, întunericul îi permite să evidenţieze ceea ce vrea să arate şi să menţină oraşul complet distrus de armata lui şi de puţinii săi locuitori supravieţuitori ferit de privirile indiscrete”, a scris Ministerul Ucrainean al Apărării pe contul său de Twitter.

„A venit criminalul de război să vadă cu ochii lui genocidul pe care l-a comis la Mariupol? De ce noaptea? Îi este frică?'”, Oleksii Honcharenko, deputat ucrainean şi membru al delegaţiei ucrainene la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), a criticat decizia preşedintelui rus Vladimir Putin de a vizita Mariupol.

Mandatul de arestare al CPI pentru Vladimir Putin va avea consecinţe negative asupra eforturilor de pace din conflictul armat din Ucraina, a declarat astăzi preşedintele sârb Aleksandar Vucic. „Cred că mandatul de arestare pentru Putin va avea consecinţe politice negative şi arată că există o mare nedorinţă de a vorbi despre pace şi încetarea focului”, a spus Vucic, la o conferinţă de presă în Belgrad.

„Rusia nu foloseşte arme hipersonice în operaţiunea militară specială” pe care o desfăşoară în Ucraina, a afirmat preşedintele rus Vladimir Putin, citat de RIA Novosti şi precizând că Rusia „are aceste arme, ca şi alte sisteme moderne care nu existau în 2014”. „Speram că problema Donbass poate fi rezolvată paşnic, dar am fost înşelaţi, Ucraina se pregătea de război”, este teza reafirmată de preşedintele rus Vladimir Putin în vizita la Mariupol.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici