Kim Jong-un a supravegheat personal testele cu rachete efectuate de Coreea de Nord

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supravegheat din nou testele efectuate vineri dimineaţă de Coreea de Nord, a informat sâmbătă agenţia de stat KCNA, citată de Reuters.

687 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-un a supravegheat personal testele cu rachete efectuate de Coreea de Nord

Kim Jong-un a supravegheat testele efectuate vineri de Coreea de Nord

Proiectilele au fost lansate vineri dimineaţă, la ora locală 8:01 şi 8:16 (ora României, 2:01 şi 2:16) şi au zburat pe o distanţă de aproximativ 230 de kilometri, atingând o altitudine maximă de 30 de kilometri şi o viteză de Mach 6,1.

Lansarea celor două proiectile a avut loc la scurt timp după ce regimul de la Phenian a avertizat că va pune capăt dialogului cu Administraţia de la Seul, în contextul în care în Coreea de Sud se derulează exerciţii militare comune cu SUA, catalogate de Coreea de Nord drept "repetiţii de război" împotriva sa.

Taguri:
coreea de nord,
teste,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici