Kim Jong-Un aşteaptă „acţiuni concrete” din partea lui Donald Trump. Reacţia preşedintelui Statelor Unite

Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, i-a mulţumit, într-o scrisoare, preşedintelui SUA, Donald Trump, pentru eforturile de îmbunătăţire a relaţiilor bilaterale şi i-a cerut "acţiuni concrete".

2711 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-Un aşteaptă „acţiuni concrete” din partea lui Donald Trump. Reacţia preşedintelui Statelor Unite

Foto: hepta

Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, i-a mulţumit, într-o scrisoare, preşedintelui SUA, Donald Trump, pentru eforturile de îmbunătăţire a relaţiilor bilaterale şi i-a cerut "acţiuni concrete".

Donald Trump a postat, joi, pe Twitter o scrisoare primită de la Kim Jong-Un pe 6 iulie.

"Semnificativa primă întâlnire pe care am avut-o cu Excelenţa dv. şi declaraţia comună pe care am semnat-o în Singapore reprezintă începutul unui drum important. Apreciez foarte mult eforturile energice şi extraordinare pe care le faceţi pentru îmbunătăţirea relaţiilor dintre cele două ţări şi pentru implementarea cu stricteţe a declaraţiei comune", i-a transmis Kim Jong-Un lui Donald Trump.

"Cred cu fermitate că voinţa puternică, eforturile sincere şi abordarea unică a mea şi a Excelenţei dv., domnule preşedinte, în sensul începerii unui nou viitor între Coreea de Nord şi Statele Unite sigur vor da rezultate. Cu dorinţa ca încrederea constantă în Excelenţa dv., domnul preşedinte, va fi consolidată în viitorul proces prin acţiuni concrete, îmi exprim convingerea că progresele epocale în promovarea relaţiilor dintre Coreea de Nord şi SUA vor avansa următoarea noastră întâlnire", precizează Kim Jong-Un.

"Este o scrisoare foarte frumoasă din partea preşedintelui Kim Jong-Un din Coreea de Nord. Înregistrăm progrese majore!", a comentat Donald Trump.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici