Kim Yo-jong, sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, ar fi ordonat executarea încă unui înalt oficial de la Phenian

  • La fel ca şi dictatorul nord-coreean Kim Jong Un, sora lui, Kim Yo-jong, este cunoscută printr-un comportamentul nemilos.
  • Rapoartele mass-media din Asia susţin că femeia a ordonat uciderea mai multor oficiali de rang înalt.
  • S-a lansat ipoteza unei acţiuni de curăţenie în agenţiile guvernamentale din Coreea de Nord.
7532 afișări
Imaginea articolului Kim Yo-jong, sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, ar fi ordonat executarea încă unui înalt oficial de la Phenian

Kim Yo-jong

Recent, din ordinul lui Kim Yo-jong, un înalt oficial ar fi fost împuşcat, fără a se cunoaşte motivele care au dus la acestuia. În acelaşi mod de operare, Kim a stabilit eliminarea altor oficiali nord-coreeni, în trecut.

Doi oficiali din ţara asiatică au declarat că vestea despre împuşcarea unui oficial de rang înalt de la Phenian răspândeşte teroare în instituţii.
Oficialii admit că nu ştiu numele ofiţerului ucis, dar teama domină structurile militarizate, obligate să ducă la îndeplinire orice dorinţă a conducătorului. Ce susţin  oficialii cu tărie este că ofiţerul a fost împuşcat la cererea lui Kim Yo-jong.

Sursele respective au declarat pentru Radio Free Asia că teroarea s-a intensificat de la finalul anului trecut, când un caz de contrabandă cu aur a fost raportat Partidului în noiembrie 2020.

Ulterior, 10 ofiţeri ai Comandamentului de securitate la frontieră al ţării au fost împuşcaţi în luna decembrie a aceluiaşi an. În plus, alţi 9 ofiţeri au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă.

Se pare că Kim Yo-jong este extrem de influentă. Ea strânge statistici care arată că există oameni în Coreea de Nord care contestă puterea partidului. Apoi, îi transmite informaţiile respective puternicului său frate despre situaţia din ţară, accentul fiind pus pe cazurile de nesupunere.

Următorul pas este terifiant: ”elementele” care uneltesc împotriva conducătorului sunt identificate şi ucise fără milă, pentru ca orice formă de revoltă în agenţiile guvernamentale sau în alte instituţii să fie estompată din faşă.

Kim Yo-jong s-a născut pe 26 septembrie 1987. În prezent este membru supleant al biroului politic nord-coreean şi directorul departamentului de agitaţie şi propagandă al Partidului Muncitoresc Coreean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici