Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean, ameninţă Coreea de Sud cu represalii. Motivul este incredibil

  • Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean, a anunţat că se va recurge la represalii împotriva Coreei de Sud
  • Acţiunile ar putea implica ofensiva armată
18922 afișări
Imaginea articolului Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean, ameninţă Coreea de Sud cu represalii. Motivul este incredibil

Kim Jong Un împreună cu Kim Io Jong Sursă foto: Reuters

Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean, a anunţat că se va recurge la represalii împotriva Coreei de Sud, acţiuni ce ar putea implica inclusiv ofensiva armată, în condiţiile în care dezertorii nord coreeni continuă să trimită peste graniţă mâncare şi materiale de propagandă, scrie Reuters. 
 
Kim Yo Jong, care este unul dintre principalii consilieri ai lui Kim Jong Un, a emis acest avertisment prin intermediul unui comunicat publicat de agenţia de stat KCNA, sâmbătă. 
 
„Exercitând puterea cu care am fost învestită de Liderul Suprem, de partid şi de stat, am dat instrucţiuni departamentului ce se ocupă de relaţia cu partea adversă să ducă la capăt acţiunea preconizată”, a spus Kim. 
 
Declaraţia acesteia, ce nu oferă detalii despre următoarea acţiune, vine la câteva zile după ce Coreea de Sud a acţionat în instanţă dezertorii nord-coreeni care trimit peste graniţă, cu ajutorul unor baloane sau al unor sticle, orez sau pliante prin care critică regimul din Coreea de Nord. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici