Klaus Iohannis l-a numit pe Radu Ioanid ambasador al României în Israel

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Radu Ioanid în calitatea de ambasador al României în Israel, informează Administraţia Prezidenţială.

940 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis l-a numit pe Radu Ioanid ambasador al României în Israel

Klaus Iohannis l-a numit pe Radu Ioanid ambasador al României în Israel

El a mai semnat un decret „privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, la trecerea în rezervă, a domnului general de brigadă – cu o stea Călimănescu Bogdan din Ministerul Apărării Naţionale, la data de 29 februarie a.c.”, conform unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale remis, joi, MEDIAFAX.

Şeful statului a mai semnat decretul „privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, la trecerea în rezervă, a domnului general de brigadă – cu o stea Postolache Costică din Ministerul Apărării Naţionale, la data de 29 februarie”.

De asemenea, Klaus Iohannis a semnat decretele pentru a propune Parlamentului adoptarea Acordului de Parteneriat Economic între Uniunea Europeană şi statele membre ale acesteia, pe de o parte, şi statele părţi la APE din SADC, pe de altă parte, semnat la Kasane, la 10 iunie 2016.

El a propus spre ratificare Parlamentului şi Acordul privind protecţia investiţiilor între Uniunea Europeană şi statele membre ale acesteia, pe de o parte, şi Republica Socialistă Vietnam, pe de altă parte, semnat la Hanoi, la 30 iunie 2019, cât şi Acordul privind protecţia investiţiilor între Uniunea Europeană şi statele membre ale acesteia, pe de o parte, şi Republica Singapore, pe de altă parte, semnat la Bruxelles, la 19 octombrie 2018.

România nu a mai avut ambasador la Tel Aviv din 2017, ultimul ambasador al României în Israel fiind Andreea Păstîrnac.

Radu Ioanid a primit săptămâna trecută aviz favorabil în comisiile reunite de politică externă ale Parlamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
ioanid,
israel

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici