Kremlinul va construi o clinică de lux pentru membrii Administraţiei Vladimir Putin

Kremlinul intenţionează să construiască o clinică medicală specială pentru preşedintele Vladimir Putin şi pentru alţi membri ai Administraţiei de la Moscova, un proiect de peste 45 de milioane de euro, afirmă surse citate de site-ul agenţiei Reuters.

326 afișări
Imaginea articolului Kremlinul va construi o clinică de lux pentru membrii Administraţiei Vladimir Putin

Kremlinul va construi o clinică de lux pentru membrii Administraţiei Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Proiectul constă în modernizarea Spitalului Central, situat la periferia Moscovei şi gestionat de Preşedinţia Rusiei. Clinica va fi dotată cu aparatură ultramodernă, urmând să aibă sisteme speciale de comunicaţii pentru preşedinte, prim-ministru şi alţi oficiali de rang înalt.

Proiectul va costa 2,9 miliarde de ruble (45 de milioane de euro), urmând să aibă apartamente de lux, piscină, săli de conferinţe şi de spectacole.

Kremlinul a explicat că de serviciile acestui spital de lux vor beneficia sute de oficiali de rang înalt, nu doar principalii membri ai Administraţiei Vladimir Putin.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici