Kuleba, despre situaţia din România: Campanie de teroare şi intimidare împotriva ambasadelor

Ministrul afacerilor externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, afirmă că a fost lansată „o campanie de teroare şi intimidare împotriva ambasadelor şi consulatelor ucrainene”: „Astăzi s-au adăugat Ambasada noastră în România şi Ambasada Ucrainei în Danemarca”.

3135 afișări
Imaginea articolului Kuleba, despre situaţia din România: Campanie de teroare şi intimidare împotriva ambasadelor

Kuleba, despre situaţia din România: Campanie de teroare şi intimidare împotriva ambasadelor

„A fost lansată o campanie de teroare şi intimidare împotriva ambasadelor şi consulatelor ucrainene. Un colet explozibil la Madrid, scrisori pătate de sânge cu ochi de animale în alte capitale - nu pot decât să repet pentru toţi duşmanii diplomaţiei ucrainene şi ai Ucrainei - nu veţi reuşi să ne intimidaţi sau să ne opriţi, suntem o echipă unită de diplomaţi ucraineni şi vom continua să lucrăm pentru apărarea Ucrainei şi apropierea victoriei noastre”, spune Dmitro Kuleba, potrivit traducerii de pe pagina de Facebook a Ambasadei Ucrainei în România.

Ministrul afacerilor externe al Ucrainei afirmă că sunt noi cazuri de trimitere de colete periculoase la ambasadele ucrainene.

„Astăzi s-au adăugat Ambasada noastră în România şi Ambasada Ucrainei în Danemarca. Tuturor celor care continuă să trimită aceste colete şi să terorizeze ambasadele noastre, vă rugăm să vă relaxaţi şi să nu vă mai pierdeţi timpul şi banii pe timbre poştale. Nu veţi realiza nimic prin aceasta”, încheie Kuleba.

La sediul Ambasadei Ucrainei din Bucureşti au ajuns marţi două plicuri cu conţinut suspect.

„Plicurile au fost ridicate în vederea expertizării. În acest caz se colaborează cu toate instituţiile abilitate”, a informat SRI.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kuleba,
ambasadă,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici