La câteva zile după tsunami: Un cutremur puternic s-a produs în provincia Papua de Vest din Indonezia

Un cutremur cu magnitudinea de 5,8 s-a produs vineri în provincia Papua de Vest din Indonezia, a anunţat Institutul Geologic American, cauzând o stare de panică la câteva zile de la un tsunami care a ucis sute de oameni în vestul arhipelagului, relatează Reuters.

848 afișări
Imaginea articolului La câteva zile după tsunami: Un cutremur puternic s-a produs în provincia Papua de Vest din Indonezia

La câteva zile după tsunami: Un cutremur cu magnitudinea de 5,8 s-a produs în provincia Papua de Vest din Indonezia

Autorităţile indoneziene au măsurat cutremurul cu o magnitudine de 6,1 şi au declarat că a fost "resimţit foarte puternic timp de câteva secunde".

Nu există informaţii despre posibile victime sau pagube materiale. Regiunea din Papua, care reprezintă jumătate din insula cunoscută sub numele de Noua Guinee, este slab populată.

Epicentrul cutremurului se află pe uscat in apropierea oraşului Manokwari la o adâncime de 55 km. Agenţia meteorologică indoneziană a transsmis că nu are potenţialul de a declanşa un tsunami.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici