Laptopul unui senator american a dispărut după violenţele din Congres

  • Laptopul unui senator din SUA a dispărut după violenţele din Congres.
  • "Au furat un laptop care era pe birou", a declarat senatorul Jeff Merkley.
  • Simpatizanţi ai lui Donald Trump au pătruns cu forţa în Congres pentru a bloca validarea victoriei lui Joseph Biden.
1789 afișări
Imaginea articolului Laptopul unui senator american a dispărut după violenţele din Congres
Senatorul american Jeff Merkley a acuzat, joi, că simpatizanţi ai preşedintelui Donald Trump care au pătruns cu forţa în sediul Congresului i-au devastat biroul şi i-au furat un laptop, informează agenţia Reuters.
 
Senatorul democrat a prezentat pe Twitter imagini cu biroul devastat. "Au furat un laptop care era pe birou", a declarat senatorul Jeff Merkley, din statul Oregon.
 
Congresmanul nu a oferit detalii despre informaţiile care sunt în calculatorul furat.
 
Autortăţile americane încearcă să estimeze daunele produse în Congres şi există preocupări privind integritatea datelor.
 
Simpatizanţi ai preşedintelui în funcţie, Donald Trump, au pătruns cu forţa în Congres, miercuri seară, pentru a bloca validarea rezultatului scrutinului prezidenţial. Congresul SUA a validat joi dimineaţă victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial, iar Donald Trump a anunţat că va permite tranziţia ordonată a puterii.
 
Patru persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite în cursul violenţelor produse în sediul Congresului SUA. Alte trei persoane au murit în urma unor "urgenţe medicale" semnalate în cursul violenţelor, a declarat Robert Contee, directorul Poliţiei metropolitane din Washington. Cel puţin 52 de de protestatari au fost reţinuţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici