Lavrov le adresează un apel la calm "minţilor înfierbântate" din Coreea de Nord şi SUA şi le îndeamnă să înceteze "abordarea copiilor de grădiniţă"

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a lansat un apel la calm în contextul tensiunilor dintre Statele Unite şi Coreea de Nord, îndemnând "minţile înfierbântate" să înceteze "abordarea copiilor de grădiniţă", după insultele între preşedintele Donald Trump şi liderul nord-coreean, Kim Jong-Un.

8019 afișări
Imaginea articolului Lavrov le adresează un apel la calm "minţilor înfierbântate" din Coreea de Nord şi SUA şi le îndeamnă să înceteze "abordarea copiilor de grădiniţă"

Donald Trump l-a numit pe Kim Jong-Un "nebun" vineri, după ce liderul nord-coreean a afirmat că preşedintele SUA este "senil" şi "deranjat mental". Anterior, Donald Trump avertizase că va "distruge total" Coreea de Nord dacă va ameninţa Statele Unite sau aliaţi ai acestei ţări.

"Trebuie să calmăm minţile înfierbântate", a declarat Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, în cursul unei conferinţe de presă organizate la reuniunea Adunării Generale ONU, în oraşul american New York.

"Continuăm eforturile pentru o abordare de tip rezonabil, nu una emoţională, a certurilor între copii de grădiniţă...", a adăugat Serghei Lavrov, referindu-se la schimburile de replici dintre Donald Trump şi Kim Jong-Un.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici