EUROVISION 2023  Let 3 - Mama ŠČ! Croaţia face mişto de Putin şi de arsenalul nuclear al Rusiei. A luat 123 puncte

  • Cântecul este unul anti-război ; în interviu, trupa a raportat că, după ce Armaghedonul total a fost purtat pe Pământ, o rachetă va ateriza pe Pământ, conţinând literele „ŠČ”.
  • Trupa reprezintă Croaţia la concursul Eurovision 2023, care are loc în Liverpool, Marea Britanie.
  • Trupa mai susţine că, în cântec, îşi bat joc de dictatori pentru că sunt „copilăroşi”, în special Vladimir Putin pentru decizia sa de a lansa invazia rusă a Ucrainei din 2022.
  • A luat doar 123 puncte
1184 afișări
Imaginea articolului Let 3 - Mama ŠČ! Croaţia face mişto de Putin şi de arsenalul nuclear al Rusiei. A luat 123 puncte

Let 3 este o trupă croată de rock alternativ, care a câştigat selecţia naţională Dora 2023 cu piesa Mama ŠČ!.

Trupa reprezintă Croaţia la concursul Eurovision 2023, care are loc în Liverpool, Marea Britanie.

Piesa lor este o satiră socială şi politică, cu versuri în croată şi engleză. În interviurile cu Jutarnji list, trupa a raportat că titlul melodiei este o referire la litera rusă Shcha ( Щ ).

Cântecul este unul anti-război ; în interviu, trupa a raportat că, după ce Armaghedonul total a fost purtat pe Pământ, o rachetă va ateriza pe Pământ, conţinând literele „ŠČ”.

Trupa mai susţine că, în cântec, îşi bat joc de dictatori pentru că sunt „copilăroşi”, în special Vladimir Putin pentru decizia sa de a lansa invazia rusă a Ucrainei din 2022. 

Let 3 este considerat unul dintre cei mai controversaţi şi originali concurenţi la Eurovision 2023, datorită stilului lor provocator şi neconvenţional. 

A luat 123 puncte. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici