Liber la socializare de duminică. Belgienii îşi pot primi din nou prietenii în vizită

  • De duminică, belgienii au voie să se viziteze. Ei trebuie să aleagă patru prieteni cu care să se întâlnească
  • Gazdele şi musafirii trebuie să respecte în continuare regulile de distanţare socială
  • În Belgia, de săptămâna viitoare, se pot redeschide majoritatea magazinelor şi a altor întreprinderi
  • Munca de acasă este în continuare recomandată, acolo unde este posibil
312 afișări
Imaginea articolului Liber la socializare de duminică. Belgienii îşi pot primi din nou prietenii în vizită

Liber la socializare de duminică. Belgienii îşi pot primi din nou prietenii în vizită

 

Izolarea fără prieteni este pe cale să devină istorie. În Belgia, de duminică prietenii se pot vizita din nou. O familie poate primi maxim patru musafiri, însă trebuie să aleagă cu care dintre prieteni poate să se vadă, pentru că, până la ridicarea totală a restricţiilor, trebuie să fie aceleaşi patru persoane.
 
„Fiecare casă poate primi maximum patru musafiri, de fiecare dată, trebuie să fie aceleaşi persoane, aveţi grijă, aceşti patru musafiri pot vizita o singură familie. Este ca un contract de reciprocitate, dacă vreţi. Distanţarea socială trebuie respectată cu musafirii. Şi, dacă aveţi norocul să aveţi o grădină sau o terasă, atunci e mai bine să îi primiţi acolo. În mod evident, vizitele nu sunt permise dacă unul dintre membrii familiei sau unul dintre vizitatori este bolnav”, a declarat Sophie Wilmes, premierul Belgiei. 
 
De săptămâna viitoare se pot redeschide şi majoritatea magazinelor, fabricilor şi a altor întreprinderi. Barurile, restaurantele şi teatrele rămân în continuare închise până la noi ordine, iar competiţiile sportive au fost interzise până la 31 iulie. Belgia, o ţară cu 11,5 milioane de locuitori, a fost serios lovită de epidemia de coronavirus. Numărul cazurilor confirmate a depăşit 50.000, iar cel al morţilor, 8.300.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici