Lichidată în stil mafiot? O tânără, care ar fi făcut parte din sistemul de prostituţie al lui Berlusconi, a murit otrăvită/ Era martor în procesul "Rubygate" | VIDEO

O tânără care a depus mărturie în procesul "Rubygate", un sistem de prostituţie ce-l avea ca "beneficiar" pe fostul premier italian şi totodată omul care a patronat 30 de ani pe AC Milan şi care a revenit în fotbal cumpărând clubul Monza (Serie C), a murit în condiţii suspecte.

10674 afișări
Imaginea articolului Lichidată în stil mafiot? O tânără, care ar fi făcut parte din sistemul de prostituţie al lui Berlusconi, a murit otrăvită/ Era martor în procesul "Rubygate" | VIDEO

Lichidată în stil mafiot: O tânără, care ar fi făcut parte din sistemul de prostituţie al lui Berlusconi, a murit otrăvită/ Era martor în procesul "Rubygate" (Imagine: Il Messaggero)

Imane Fadil (33 de ani), fost manechin de origine marocană, a murit la data de 1 martie, iar cu o lună înainte fusese internată într-o clinică din cauza unor dureri stomacale. Ea le-ar fi spus atunci celor apropiaţi că ar fi putut fi otrăvită. Tânăra dorea să scoată pe piaţă o carte în care să povestească tot ce se întâmpla la petrecerile lui Berlusconi, fostul premier fiind cercetat pentru instigare la prostituţie cu minori.

"Vreau să spun totul. Nu se limitează la un bărbat puternic care avea fete la dispoziţie. Există mult mai mulţi oameni în această poveste, lucruri mult mai grave", anunţa femeia.

Totuşi, omul de afaceri a fost achitat şi a dezminţit că ar fi cunoscut-o pe Fadil. "Este trist când o persoană moare. Nu m-am întâlnit niciodată cu această persoană, nu am vorbit niciodată cu ea. Cred că vorbele sale au fost inventate, sunt absurde", a declarat fostul premier al Italiei pentru Euronews.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici