Liderul islamiştilor din Caucaz îndeamnă la comiterea unor atacuri împotriva Jocurilor Olimpice de la Soci

Liderul islamiştilor din Caucazul rus Doku Umarov, inamicul numărul unu al Kremlinului, a făcut apel la atacuri împotriva Jocurilor Olimpice de la Soci din 2014, într-o înregistrare video difuzată miercuri.

450 afișări
Imaginea articolului Liderul islamiştilor din Caucaz îndeamnă la comiterea unor atacuri împotriva Jocurilor Olimpice de la Soci

Liderul islamiştilor din Caucaz îndeamnă la comiterea unor atacuri împotriva JO de la Soci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Autorităţile ruse "vor organizarea Jocurilor Olimpice peste osemintele a numeroşi musulmani îngropaţi pe pământurile noastre, de-a lungul Mării Negre. Trebuie să împiedicăm acest lucru prin toate mijloacele", a declarat Doku Umarov în această înregistrare video publicată pe site-ul kavkazcenter.com.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici