Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns în Singapore, unde se va întâlni marţi cu Donald Trump

Liderul suprem nord-coreean Kim Jong-un a ajuns duminică în Singapore, unde se va desfăşura marţi o întâlnire istorică a acestuia cu preşedintele american Donald Trump, a relatat presa locală, citată de site-ul agenţiei Dpa.

13876 afișări
Imaginea articolului Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns în Singapore, unde se va întâlni marţi cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns în Singapore, unde se va întâlni marţi cu Donald Trump

Kim Jong-un a aterizat pe teritoriul Changi Airport din Singapore la ora locală 14.38, de unde a fost dus la hotelul St. Regis. Nu există fotografii cu momentul în care liderul de la Phenian a ajuns în Singapore.

Summitul Trump-Kim, care se va desfăşura marţi dimineaţă la Hotelul Capella, va marca prima întâlnire a unui lider nord-coreean cu un preşedinte american.

Principalul subiect care se află pe agenda întâlnirii este denuclearizarea Coreei de Nord în schimbul ridicării sancţiunilor economice şi diplomatice impuse de SUA.

În drum spre Singapore, Trump a declarat că "este într-o misiune pentru pace", însă a avertizat că este o singură şansă pentru pace.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici