Liderul unei celule a reţelei teroriste Stat Islamic, condamnat la zece ani de închisoare în Germania

  • Liderul unei celule a reţelei teroriste Stat Islamic a fost condamnat de o instanţă judiciară din Germania
  • Abdulaziz Abdullah A., alias Abu Walaa, un islamist irakian, a fost condamnat la zece ani şi jumătate de închisoare
  • Un alt membru al grupului terorist, un cetăţean german de origine sârbă, a primit opt ani de închisoare
490 afișări
Imaginea articolului Liderul unei celule a reţelei teroriste Stat Islamic, condamnat la zece ani de închisoare în Germania

Abdulaziz Abdullah A., alias Abu Walaa, un islamist irakian considerat liderul unei celule a organizaţiei teroriste Stat Islamic, a fost condamnat miercuri, în Germania, la zece ani şi jumătate de închisoare, informează site-ul Tagesschau.de.

O instanţă judiciară din orăşelul german Celle a stabilit că Abu Walaa este vinovat de activităţi teroriste şi a dispus o pedeapsă de zece ani şi şase luni de închisoare.

Abu Walaa este considerat liderul unei celule a reţelei teroriste Stat Islamic activă în Germania. Militantul islamist este în detenţie preventivă în Germania din 2016. Din celula teroristă fac parte islamişti care au participat la conflictele din Irak şi Siria.

Un alt membru al grupului terorist, un cetăţean german de origine sârbă, a fost condamnat la opt ani de închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici