"Linia directă" între Vladimir Putin şi cetăţenii ruşi ar putea avea loc la 16 aprilie

Tradiţionala "linie directă" între Vladimir Putin şi cetăţenii ruşi ar putea avea loc la 16 aprilie, a anunţat marţi publicaţia rusă Kommersant, în ediţia electronică.

832 afișări
Imaginea articolului "Linia directă" între Vladimir Putin şi cetăţenii ruşi ar putea avea loc la 16 aprilie

Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei ruse, organizatorii au început deja pregătirile tehnice pentru desfăşurarea "liniei directe cu Vladimir Putin", care va fi transmisă de posturile de televiziune Pervîi Kanal, Rossia 1, Rossia 24 şi posturile de radio Maiak, Vesti FM şi Radio Rossia.

Acest tip de emisiune, în care preşedintele rus Vladimir Putin îşi asumă cu plăcere un rol paternalist şi poate lansa critici cu privire la subiecte sensibile de politică internă sau externă, a devenit o tradiţie în Rusia, după sosirea la putere a fostului agent KGB.

Emisiunea din acest an va fi a treia de la realegerea lui Vladimir Putin pentru al treilea mandat de preşedinte şi a treisprezecea de când a apărut acest format.

Interesul pentru "linia directă cu Vladimir Putin" din acest an poate fi unul record, în contextul crizei economice din Rusia, războiului din estul Ucrainei şi asasinării opozantului rus Boris Nemţov.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici