Localitatea din Italia imună la coronavirus. Localnicii fac analize de sânge pentru un studiu

O localitate din Lombardia, zona roşie a Italiei, pare imună la coronavirus, în condiţiile în care nu are niciun caz pozitiv. Localnicii au fost chemaţi să îşi facă analize de sânge pentru un studiu.

15902 afișări
Imaginea articolului Localitatea din Italia imună la coronavirus. Localnicii fac analize de sânge pentru un studiu

Sursa foto: Twitter/Alex Gibertoni

O localitate din Lombardia, zona roşie a Italiei, pare imună la coronavirus, în condiţiile în care nu are niciun caz pozitiv. Localnicii au fost chemaţi să îşi facă analize de sânge pentru un studiu.

Potrivit ANSA, Comuna Ferrera Erbognone, care are puţin peste 1.000 de locuitori, devine subiectul unui studiu făcut de Institutului Neurologic „Mondino”.

Autorităţile vor să facă analize localnicilor pentru a detecta prezenţa anticorpilor.

Primarul şi medicul Giovanni Fassina a trimis localnicilor o notă în care îi cheamă la analize până în data de 2 aprilie.

„Am ales Ferrera Erbognone pentru că este o comunitate în cazul în care nu a existat încă niciun un caz de infecţie cu noul coronavirus. Un studiu făcut asupra localnicilor ne-ar putea oferi rezultate importante, care va fi apoi împărtăşit cu virologii din Policlinica San Matteo şi cu comitetul ştiinţific al regiunii Lombardia", a spus directorul Institutului Neurologic „Mondino”, Livio Tronconi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici