Logodnica însărcinată a lui Boris Johnson a avut simptome de COVID-19, dar nu s-a testat şi acum se recuperează

Carrie Symonds, logodnica premierului britanic Boris Johnson, a declarat că a petrecut săptămâna trecută în pat cu simptome ale noului coronavirus, dar după şapte zile de odihnă se simte mult mai bine şi acum se recuperează.

4444 afișări
Imaginea articolului Logodnica însărcinată a lui Boris Johnson a avut simptome de COVID-19, dar nu s-a testat şi acum se recuperează

Logodnica însărcinată a lui Boris Johnson a avut simptome de COVID-19, dar nu s-a testat şi acum se recuperează

„Am petrecut săptămâna trecută în pat şi am avut simptomele COVID-19. Nu am avut nevoie să fiu testată, iar după şapte zile de odihnă, mă simt mai puternică şi starea mea de sănătate se îmbunătăţeşte”, a spus Symonds, potrivit Reuters.

„Fiind însărcinată şi bolnavă de COVID-19 este evident îngrijorător. Dar le recomand celorlalte femei însărcinate să citească şi să respecte îndrumările de pe site-urile oficiale. Pentru mine au fost foarte liniştitoare”, a mai transmis logodnica premierului britanic.

Johnson a transmis vineri că este în autoizolare şi are simptome uşoare de COVID-19, la şapte zile după ce testele sale au arătat că este infectat cu noul coronavirus.

Boris Johnson, 55 de ani şi Carrie Symonds, 32 de ani, au anunţat în februarie că aşteaptă primul copil împreună şi că sunt logodiţi.

Johnson este primul lider mondial al unei puteri majore care a anunţat că este infectat cu noul coronavirus şi a anunţat că s-a autoizolat într-un apartament din Downing Street, separat de logodnica sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici