Londra va lua măsuri sporite de securitate la evenimentele organizate de Revelion/ Poliţia le recomandă oamenilor să fie vigilenţi

Poliţia Metropolitană din Londra a anunţat, joi, că va spori prezenţa forţelor de securitate în timpul evenimentelor ce vor avea loc cu ocazia trecerii în noul an, ca urmare la repetatele atacuri teroriste ce au avut loc pe teritoriul Marii Britanii, informează The Associated Press.

289 afișări
Imaginea articolului Londra va lua măsuri sporite de securitate la evenimentele organizate de Revelion/ Poliţia le recomandă oamenilor să fie vigilenţi

Londra va lua măsuri sporite de securitate la evenimentele organizate cu ocazia trecerii în noul an

Cu toate că autorităţile au precizat că nu există nicio ameninţare specifică pentru evenimentele ce vor avea loc pe străzile capitalei britanice, Poliţia a atras atenţia că oamenii trebuie să fie vigilenţi.

Nick Aldworth, reprezentant al Poliţiei Metropolitane, a afirmat că vor fi utilizate metode de protecţie convenţionale, adăugând că în public vor fi infiltraţi şi ofiţeri sub acoperire. Acesta a adăugat că, din motive de securitate, vor fi închise mai multe drumuri din Londra, iar oamenii vor trebui să aibă răbdare deoarece vor fi instituite mai multe puncte de control.

În Londra, pe malul Tamisei, va fi organizat celebrul joc de artificii cu ocazia trecerii în noul an, eveniment la care vor participa zeci de mii de oameni.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici