Lukashenko, infectat cu COVID-19: „50 de militri de vodkă te ţin departe de virus”

  • Lukashenko, infectat cu COVID-19. „50 de militri de vodkă te ţin departe de virus”, spune preşedintele
  • Alexander Lukashenko a fost confirmat azi cu COVID-19
  • Şeful de stat a afirmat că te poţi proteja de COVID-19 cu 50 de mililitri de vodkă şi cu saună
  • Acesta declarase că nicio persoană din Belarus nu va muri din cauza virusului, iar azi totalul a ajuns la 538 de decese
5301 afișări
Imaginea articolului Lukashenko, infectat cu COVID-19: „50 de militri de vodkă te ţin departe de virus”

Lukashenko, infectat cu COVID-19 FOTO Profimedia

Preşedintele din Belarus, Alexander Lukashenko, a fost confirmat azi cu COVID-19, relatează Mirror
 
„Azi staţi în faţa unui om care a supravieţuit coronavirusului pe propriile picioare. Doctorii au ajuns la concluzia asta ieri. Asimptomatic”, a declarat preşedintele.
 
Atunci când a început pandemia, Lukashenko a refuzat să impună carantina totală în ţară şi a continuat să participe la evenimente sportive, ignorând măsurile de siguranţă. 
 
Mai mult, dictatorul a afirmat că 50 de mililitri de vodkă te protejează de COVID-19. Sauna, în opinia preşedintelui, este o altă modalitate prin care poţi să fii protejat.
 
Deşi Lukashenko a afirmat că în Belarus nu vor exista decese din cauza COVID-19, numărul total de morţi este de 538, în prezent. 
 
„Nici măcar o persoană nu va muri de coronavirus. Spun asta public”, declara Lukashenko în aprilie. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici