Lupta pentru viaţă, un succes pentru „cel mai prematur” bebeluş din lume. Copilul, născut la doar 5 luni de sarcină, a împlinit un an

  • Cel mai prematur copil din lume a reuşit să supravieţuiască şi a împlinit un an
  • Medicii nu îi dăseau şanse de supravieţuire atunci când s-a născut la 5 luni
  • Din cauza pandemiei, părinţii au putut să stea cu copilul în spital
479 afișări
Imaginea articolului Lupta pentru viaţă, un succes pentru „cel mai prematur” bebeluş din lume. Copilul, născut la doar 5 luni de sarcină, a împlinit un an
Primul şi singurul copil din lume care s-a născut la 5 luni a împlinit un an, spre uimirea personalului medical.
 
Şansele la naştere erau aproape de zero. Era atât de mic încât putea să fie ţinut în palmă. În acel moment, medicii i-au pregătit pe părinţi pentru ce era mai rău. Primele săptămâni urmau să fie critice, dar copilul a supravieţuit. Părinţii l-au putut lua acasă după 6 luni şi au petrecut primul Crăciunul împreună.
 
La început, părinţii nu au vrut să vorbească despre experienţa lor inedită de teamă că cel mic nu va rezista, însă acum, la un an de la naştere sunt fericiţi că nu au renunţat la luptă şi au vrut să împărtăşească bucuria lor şi cu ceilalţi.
 
Copilul s-a născut în plină pandemie, iar regulile din State au fost la fel ca cele de la noi. Părinţii îl puteau vedea doar pe timp de zi. În fiecare dimineaţă veneau la spital, iar seara se întoarceau acasa. Însă ei sunt siguri că cel mic i-a simţit acolo şi asta l-a şi ajutat să supravieţuiască.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici