Magazinele alimentare din Statele Unite fac stocuri de marfă pentru a face faţă unui posibil al doilea val de coronavirus

  • Magazinele alimentare şi companiile de produse alimentare se pregătesc pentru o posibilă creştere a vânzărilor pe fondul unei noi creşteri a cazurilor Covid-19.
  • Companiile de produse alimentare accelerează producţia celor mai populare articole.
  • Magazinele alimentare au început recent să construiască „paleţi pandemici” cu produse de curăţare şi igienizare.
393 afișări
Imaginea articolului Magazinele alimentare din Statele Unite fac stocuri de marfă pentru a face faţă unui posibil al doilea val de coronavirus

Profimedia

Magazinele alimentare şi companiile de produse alimentare se pregătesc pentru o posibilă creştere a vânzărilor pe fondul unei noi creşteri a cazurilor Covid-19 şi a vacanţei prilejuită de Ziua Recunoştinţei, relatează The Wall Street Journal.
 
Supermarketurile fac stocuri de produse alimentare pentru a se pregăti pentru lunile de toamnă şi iarnă, când unii experţi în sănătate avertizează că ţara s-ar putea confrunta cu al doilea val al pandemiei de coronavirus şi noi restricţii. Companiile de produse alimentare accelerează producţia celor mai populare articole, iar liderii din industrie spun că nu vor mai fi prinşi nepregătiţi în faţa epidemiei.
 
Southeastern Grocers LLC, unul din cele mai mari lanţuri de supermarketuri din sud-estul ţării, şi-a asigurat rezerva de curcani şi şuncă încă din timpul verii, cu luni înainte să înceapă în mod normal planificarea stocurilor, a declarat directorul executiv Anthony Hucker. Şi angrosistul alimentar United Natural Foods Inc. a făcut un stoc suplimentar de sos de afine, ceai de plante şi remedii reci, a declarat preşedintele Chris Testa.
 
Am început să vorbim despre Ziua Recunoştinţei în iunie. Este mai devreme decât am făcut-o vreodată,” a spus el.
 
Magazinele alimentare au început recent să construiască „paleţi pandemici cu produse de curăţare şi igienizare, astfel încât să existe întotdeauna un stoc în depozite”, a spus Darin Peirce, vicepreşedinte al vânzărilor cu amănuntul pentru cooperativa a peste 400 de magazine. Compania stabileşte protocoale, astfel încât să poată gestiona mai bine situaţia în cazul în care cererile vor fi foarte mari.
 
Acum, vânzătorii de alimente se aprovizionează cu produse de bază, cum ar fi sosul de paste şi produse din hârtie, pentru a se pregăti mai bine pentru această iarnă, când se aşteaptă ca oamenii să stea mai mult acasă. Mulţi comercianţi cu amănuntul extind capacitatea de distribuţie, măresc spaţiul din depozit şi modifică schimburile.
 
Experţii din industrie sunt de părere că nu va mai exista o cerere atăt de mare de alimente la fel ca cea din luna martie, când oamenii au intrat în panică, temându-se că se închid magazinele alimentare sau de lipsa de alimente. Consumatorii sunt mai bine pregătiţi de această dată, a declarat Sean Connolly, director executiv al Conagra Brands Inc. 
 
Unii comercianţi cu amănuntul pariază, de asemenea, că investiţiile recente în depozite şi comerţul electronic îi vor ajuta să răspundă cererii de livrări la domiciliu în următoarele luni.
 
Peste 200.000 de oameni au murit din cauza coronavirusului în SUA.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici