Mahmoud Abbas merge în Germania pentru consultaţii medicale şi o întrevedere cu Angela Merkel

  • Mahmoud Abbas se deplasează în Germania pentru consultaţii medicale şi o întrevedere cu Angela Merkel
  • Mahmoud Abbas a fost transportat în Iordania, de unde va lua un avion spre Germania
  • Vizita are loc în contextul în care Autoritatea Palestiniană va organiza alegeri parlamentare în mai
321 afișări
Imaginea articolului Mahmoud Abbas merge în Germania pentru consultaţii medicale şi o întrevedere cu Angela Merkel

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, în vârstă de 86 de ani, se deplasează în Germania, unde va fi supus unor consultaţii medicale "de rutină" şi va avea o întrevedere cu cancelarul Angela Merkel.

"Mahmoud Abbas a părăsit, luni, cartierul său general din Ramallah (Cisiordania) la bordul unui elicopter iordanian", a declarat un oficial palestinian, conform Agenţiei France-Presse şi cotidianului Le Figaro.

Mahmoud Abbas va fi transportat cu elicopterul în Iordania, de unde va lua un avion care îl va duce în Germania, a precizat oficialul citat.

Preşedintele Autorităţii Palestiniene va fi suspus unor examinări medicale "de rutină" în Germania, iar ulterior va avea o întrevedere cu Angela Merkel.

Informaţiile au fost confirmate de surse citate de publicaţia germană Der Spiegel.

Deplasarea lui Mahmoud Abbas în Germania are loc în cotextul în care, în luna mai, Autoritatea Palestiniană va organiza alegeri parlamentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici