Mai mulţi suspecţi, arestaţi în Turcia după scufundarea ambarcaţiune care transporta 55-60 de imigranţi

  • Autorităţile turce au arestat 11 persoane în ancheta privind scufundarea unei ambarcaţiuni care transporta zeci de imigranţi
  • O ambarcaţiune care transporta 55-60 de imigranţi s-a scufundat în Lacul Van
  • Şase imigranţi au murit în urma naufragiului
541 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi suspecţi, arestaţi în Turcia după scufundarea ambarcaţiune care transporta 55-60 de imigranţi

Mai mulţi suspecţi, arestaţi în Turcia după scufundarea ambarcaţiune care transporta 55-60 de imigranţi

Autorităţile din Turcia au anunţat, miercuri, arestarea a 11 persoane în ancheta privind scufundarea unei ambarcaţiuni care transporta zeci de imigranţi, informează cotidianul Le Figaro.

O ambarcaţiune care transporta 55-60 de imigranţi din Pakistan, Afganistan şi Iran s-a scufundat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în Lacul Van, situat în estul Turciei. Şase persoane au murit în urma naufragiului, produs în condiţii meteo dificile.

Ministrul turc de Interne, Süleyman Soylu, a anunţat că 11 suspecţi au fost arestaţi preventiv în cadrul anchetei.

"În acest moment, 11 persoane sunt în arest preventiv", a declarat Soylu.

Echipele de intervenţie continuă căutările în zona naufragiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici