Mama a şapte din cei opt copii găsiţi morţi într-un oraş din Australia a fost inculpată pentru crimă

Mama a şapte dintre cei opt copii găsiţi morţi într-o casă din Cairns, în nord-estul Australiei, a fost inculpată pentru crimă. Cadavrele a opt victime, dintre care şapte copii ai suspectei şi o nepoată a acesteia, au fost găsite vineri de fiul cel mare a femeii.

155 afișări
Imaginea articolului Mama a şapte din cei opt copii găsiţi morţi într-un oraş din Australia a fost inculpată pentru crimă

Mama a şapte din cei opt copii găsiţi morţi într-un oraş din Australia a fost inculpată pentru crimă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceştia sunt patru fete având doi, 11, 12 şi, respectiv, 14 ani şi patru băieţi de cinci, şase, opt şi nouă ani.

Mama, în vârstă de 37 de ani, a fost descoperită cu răni provocate de o armă albă. Ea a fost spitalizată şi încă nu fusese externată la momentul la care a fost inculpată pentru uciderea celor opt copii.

Poliţia nu a dezvăluit cauzele decesului copiilor. Sunt analizate mai multe piste, inclusiv posibilitatea ca aceştia să fi fost sufocaţi, au explicat reprezentanţii legii.

Poliţia declarase anterior că în casă au fost găsite mai multe cuţite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici