Mama lui Lech Kaczynski a acordat primul interviu televizat după moartea fiului său

Jadwiga Kaczynska, mama fostului preşedinte polonez Lech Kaczynski, a acordat primul interviu televizat după tragedia de la Smolensk din aprilie 2010, în care a murit fiul său, informează site-ul postului Radio Polonia.

24 afișări
Imaginea articolului Mama lui Lech Kaczynski a acordat primul interviu televizat după moartea fiului său

Mama lui Lech Kacyznski a acordat primul interviu televizat după moartea fiului său (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Declaraţiile mamei fostului preşedinte polonez urmează să fie incluse într-un documentar realizat de publicaţia Gazeta Polska.

Deocamdată, au fost difuzate doar fragmente ale interviului realizat cu Jadwiga Kaczynska, în care aceasta face unele declaraţii controversate referitoare la tragedia în care au murit 96 de persoane, între care preşedintele Poloniei, soţia acestuia şi oficiali politici şi militari de rang înalt.

"Au murit oameni aflaţi la conducerea statului, iar statului pare să nu îi pese de ei", afirmă mama fostului preşedinte polonez, criticând actualul Guvern.

"Statul nu pare să mai existe, practic nu mai este niciun guvern. Ce fel de guvern avem acum?", întreabă Jadwiga Kaczynska.

Mama fostului preşedinte face referiri şi la cauzele accidentului de la Smolensk. "Mi se pare că le este teamă să afle adevărul. Sau deja îl ştiu, dar tot le este frică", afirmă ea, referindu-se la Guvernul polonez.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici