Mama lui Lech Kaczynski încă nu ştie că fiul ei a murit

Mama bolnavă a fostului preşedinte polonez Lech Kaczynski, care a decedat în urmă cu şase săptămâni într-un accident aviatic în Rusia, alături de alte 96 de persoane, încă nu ştie că acesta a murit, a dezvăluit sâmbătă fratele geamăn al preşedintelui defunct, Jaroslaw Kaczynski.

43 afișări
Imaginea articolului Mama lui Lech Kaczynski încă nu ştie că fiul ei a murit

Mama lui Lech Kaczynski încă nu ştie că fiul ei a murit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mama încă nu ştie că Lech a murit. A fost multă vreme într-o stare mentală proastă şi credea că sunt Lech, ceea ce nu i s-a mai întâmplat niciodată până acum", a declarat Jaroslaw Kaczynski într-un interviu acordat cotidianului Superexpress.

Jadwiga Kaczynska, în vârstă de 84 de ani, se află în spital de peste două luni. "În prezent starea ei mentală este mai bună şi va trebui să îi spun adevărul în zilele următoare. Îmi este teribil de teamă", a mărturisit Kaczynski, fost premier şi candidat la alegerile prezidenţiale din 20 iunie.

Cu patru săptămâni înaintea scrutinului, conservatorul Jaroslaw Kaczynski, în vârstă de 61 de ani, este creditat cu 30-36 la sută din intenţiile de vot, fiind devansat de candidatul liberal Bronislaw Komorowski, în vârstă de 57 de ani, cotat cu 46-50 la sută din intenţiile vot.

Avionul prezidenţial polonez s-a prăbuşit la 10 aprilie în apropiere de Smolensk, în vestul Rusiei, în timp ce delegaţia poloneză mergea la Katin pentru a le aduce un omagiu miilor de ofiţeri polonezi executaţi în urmă cu 70 de ani la ordinul lui Iosif Stalin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici