Manager Aeroflot, arestat în Rusia sub acuzaţia de spionaj în favoarea Marii Britanii

  • Un manager Aeroflot acuzat de spionaj în favoarea Marii Britanii a fost arestat în Rusia.
  • Suspectul este membru al conducerii filialei Aeroflot din Londra.
  • Bărbatul este acuzat de colaborare cu serviciul britanic de spionaj MI6.
312 afișări
Imaginea articolului Manager Aeroflot, arestat în Rusia sub acuzaţia de spionaj în favoarea Marii Britanii

Profimedia

Autorităţile ruse l-au arestat preventiv pe un manager al companiei aeriene Aeroflot sub acuzaţia de activităţi de spionaj în favoarea Marii Britanii, anunţă agenţiile de presă ruse, citate de agenţia Reuters.
 
Potrivit agenţiilor de presă Tass şi RIA Novosti, suspectul arestat este Dmitri Fedotkin, membru al conducerii filialei Aeroflot din Londra. Suspectul neagă acuzaţiile.
 
Conform unor surse din cadrul comisiei de anchetă, suspectul a transmis informaţii secrete despre situaţia socială şi politică din Rusia Serviciului britanic de informaţii externe (MI6).
 
Compania Aeroflot a anunţat că nu are informaţii despre acest caz.
 
Tribunalul districtual Lefortovski din Moscova a anunţat că există un dosar de înaltă trădare în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici