Mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson. Artistul este acuzat de agresiune

  • Poliţia din SUA a emis un mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson.
  • Artistul este acuzat de două acte de agresiune.
  • La începutul anului, Manson a fost acuzat de mai multe femei de agresiune sexuală.
1075 afișări
Imaginea articolului Mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson. Artistul este acuzat de agresiune

Mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson. Artistul este acuzat de agresiune

Poliţia din statul american New Hampshire a emis un mandat de arestare pentru cântăreţul Marilyn Manson, relateză BBC, citat de Aleph News.

Manson, în vârstă de 52 de ani, este acuzat de două acte de agresiune, ca urmare a acţiunilor din timpul unui concert din 2019.

Potrivit poliţiei, Manson şi impresarii lui au fost informaţi de existenţa mandatului de mai mult timp, însă artistul nu a făcut nimic în acest sens.

Departamentul de Poliţie din Gilford spune că, pentru fiecare acuzaţie, artistul riscă o pedeapsă de până la un an de închisoare şi o amendă de până la 2.000 de dolari. Poliţia a spus că acuzaţiile „nu sunt de natură sexuală”.

La începutul acestei luni, fosta asistentă a lui Manson, Ashley Walters, l-a dat în judecată pe cântăreţ, acuzându-l de agresiune sexuală.

Echipa care se ocupă de Marilyn Manson a „negat vehement orice acuzaţie de agresiune”.

În februarie, Manson a fost concediat de casa de discuri Loma Vista Recordings în urma afirmaţiilor făcute de actriţa Evan Rachel Wood, care a spus că a fost „abuzată în mod repetat” de artist. Manson a negat şi atunci acuzaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici