Manifestaţii în Rusia: Circa 90.000 de susţinători ai lui Putin şi 23.000 ai opoziţiei s-au adunat la Moscova

Aproximativ 90.000 de simpatizanţi ai premierului rus Vladimir Putin şi 23.000 de susţinători ai opoziţiei s-au adunat, sâmbătă, la Moscova, conform cifrelor oferite de poliţie.

608 afișări
Imaginea articolului Manifestaţii în Rusia: Circa 90.000 de susţinători ai lui Putin şi 23.000 ai opoziţiei s-au adunat la Moscova

Manifestaţii în Rusia: Circa 90.000 de susţinători ai lui Putin şi 23.000 ai opoziţiei s-au adunat la Moscova (Imagine: Arhiva Mediafax foto/AFP)

Organizatorii celor două manifestaţii nu au oferit propriile estimări. Temperatura la Moscova era, sâmbătă la prânz, de minus 17 grade Celsius.

Organizatorii mitingului favorabil puterii sperau să adune între 15.000 şi 50.000 de manifestanţi.

Rusia se confruntă cu un val de proteste fără precedent, pe fondul acuzaţiilor de fraude în legătură cu rezultatele alegerilor legislative desfăşurate în decembrie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici