Marcajul care le dă bătaie de cap brazilienilor. Cum au reacţionat şoferii la invenţia din Sao Paolo şi motivul pentru care a fost introdusă - VIDEO

Autorităţile din Sao Paolo au decis să introducă linia dublă continuă în zig-zag pe o stradă aglomerată din oraş. Reacţia şoferilor care au fost încurcaţi de inovaţie nu a întârziat să apară.

7279 afișări
Imaginea articolului Marcajul care le dă bătaie de cap brazilienilor. Cum au reacţionat şoferii la invenţia din Sao Paolo şi motivul pentru care a fost introdusă - VIDEO

Linia dublă continuă în zig-zag le dă bătaie de cap brazilienilor. Cum au reacţionat şoferii la invenţia din Sao Paolo şi motivul pentru care autorităţile au decis să o introducă (Imagine: Folha de Sao Paolo) )

Linia dublă continuă în zig-zag a fost creată pentru ca maşinile să aibă mai mult loc pentru a staţiona sau pentru a merge înainte, explică autorităţile, citate de bbc.com.

"Stârneşte multă confuzie, iar traficul este şi mai rău", a declarat un motociclist pentru canalul de televiziune Gazeta.

"Cine a făcut asta, era beat", s-a plâns o altă persoană.

După ce s-a introdus această linie dublă în zig-zag, numărul accidentelor în care au fost implicate taxiuri a crescut. De asemenea, ceilalţi şoferi se tem de eventuale coliziuni din pricina confuziei.

Cu toate că un astfel de marcaj nu a mai fost văzut până acum pe un drum public, autorităţile din Sao Paolo susţin că acesta respectă normele rutiere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici