Marea Britanie: Câte persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în prima săptămână de la lansarea programului

Aproape 140.000 de persoane din Marea Britanie au fost vaccinate împotriva COVID-19 în prima săptămână de la lansare programului de inoculare cu vaccinul Pfizer şi BioNTech, a declarat miercuri ministrul responsabil de implementarea programului. relatează Reuters.

5895 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie: Câte persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în prima săptămână de la lansarea programului

„Un început foarte bun al programului de vaccinare. Au trecut 7 zile şi au fost vaccinate în  Anglia: 108.000, Ţara Galilor: 7.897, Irlanda de Nord: 4.000, Scoţia: 18.000. Marea Britanie Total 137.897 ”, a spus Nadhim Zahawi într-un tweet.

„Acest număr va creşte pe măsură ce vom operaţionaliza sute de centre", a spus el.

Campania de vaccinare împotriva Covid-19 va începe şi în UE, după ce Agenţia Europeană pentru Medicamente va autoriza candidatul Pfizer şi BioNTech.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici