Marea Britanie, Franţa şi Germania fac apel la încetarea atacurilor împotriva civililor din Siria

Toate atacurile împotriva civililor din Siria, inclusiv cele din regiunea Idlib, trebuie să înceteze, au convenit marţi liderii Marii Britanii, Franţei, Germaniei şi Turciei, în cadrul unui summit NATO desfăşurat la Londra, relatează site-ul agenţiei Dpa.

352 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie, Franţa şi Germania fac apel la încetarea atacurilor împotriva civililor din Siria

Marea Britanie, Franţa şi Germania fac apel la încetarea atacurilor împotriva civililor din Siria

"Liderii au anunţat că vor lucra împreună pentru a crea condiţii pentru întoarcerea în siguranţă, voluntară şi durabilă a refugiaţilor", a declarat Cabinetul premierului britanic Boris Johnson printr-un comunicat.

Războiul civil din Siria durează de peste opt ani şi, deşi cea mai mare parte a ţării se află în momentul de faţă sub controlul forţelor guvernamentale, rebelii încă deţin controlul asupra regiunii Idlib, din nord-vestul ţării. Peste 370.000 de oameni au murit şi câteva milioane de persoane au fost nevoite să îşi părăsească locuinţele din cauza războiului din Siria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
m.britanie,
siria,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici