Marea Britanie îl SOMEAZĂ pe Donald Trump să ofere soluţii după retragerea din Acordul nuclear cu Iranul

Preşedintele SUA, Donald Trump, trebuie să asume, în contextul retragerii din Acordul nuclear, responsabilitatea găsirii unei soluţii la criza asociată Iranului, a cerut miercuri ministrul britanic de Externe, Boris Johnson.

1937 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie îl SOMEAZĂ pe Donald Trump să ofere soluţii după retragerea din Acordul nuclear cu Iranul

Marea Britanie îl SOMEAZĂ pe Donald Trump să ofere soluţii după retragerea din Acordul nuclear cu Iranul

"Acum, dat fiind că Administraţia Donald Trump a decis retragerea din Acordul nuclear, este responsabilitatea SUA să explice cum cei de la Washington vor construi o nouă soluţie negociată pentru atenuarea preocupărilor noastre", a declarat Boris Johnson în Parlamentul de la Londra, potrivit agenţiei Reuters.

Boris Johnson a subliniat că nu se opune ideii lui Donald Trump de a găsi o soluţie pe termen lung la problema nucleară iraniană, dar a precizat: "Întrebarea este - cum propun Statele Unite să atingă acest obiectiv?".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici