Marea Britanie relaxează condiţiile de intrare în ţară. Wizz Air face un anunţ important

Marea Britanie relaxează condiţiile de intrare în ţară, iar Wizz Air anunţă zboruri de la 8,99 de lire pe rute selectate, transmite compania.

3211 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie relaxează condiţiile de intrare în ţară. Wizz Air face un anunţ important

Marea Britanie relaxează condiţiile de intrare în ţară. Wizz Air face un anunţ important

Wizz Air anunţă, joi, modificarea regulilor de intrare în Marea Britanie.

Astfel, testarea înainte de intrarea în Marea Britanie va fi eliminată de vineri, 7 ianuarie 2022, de la 04:00, iar testarea PCR de a doua zi poate fi înlocuită cu un test rapid, de duminică, 9 ianuarie 2022, de la 04:00.

În plus, pasagerii nu vor fi obligaţi să respecte măsura izolării până la primirea rezultatelor.

Toate aceste modificări se aplică pasagerilor complet vaccinaţi.

În urma acestei decizii, Wizz Air anunţă zboruri cu tarife speciale de la 8,99 lire pe rute selectate către şi dinspre Marea Britanie, urmărind să sprijine pasagerii care intenţionează să călătorească în Marea Britanie în viitorul apropiat.

Oferta este disponibilă între 6 şi 7 ianuarie pentru toţi pasagerii Wizz, la biletele rezervate online şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil înainte sau în data de 28 februarie 2022.

Pentru o garanţie în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul Wizz Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie, precum şi să aibă opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici