Marea Britanie şi Franţa sunt de acord să acorde mai mult sprijin Ucrainei, spune Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson şi preşedintele francez Emmanuel Macron au convenit să ofere mai mult sprijin Ucrainei.

184 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie şi Franţa sunt de acord să acorde mai mult sprijin Ucrainei, spune Marea Britanie

Marea Britanie şi Franţa sunt de acord să acorde mai mult sprijin Ucrainei, spune Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson şi preşedintele francez Emmanuel Macron au convenit să ofere mai mult sprijin Ucrainei în războiul său cu Rusia, a declarat duminică biroul lui Johnson, în timp ce liderii s-au întâlnit la summitul G7, anunţă Reuters.

"Ei au fost de acord că acesta este un moment critic pentru cursul conflictului şi că există o oportunitate de a schimba cursul războiului", a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street.

Amândoi "au subliniat necesitatea de a sprijini Ucraina pentru a-şi întări poziţia atât în război, cât şi în orice negocieri viitoare. Preşedintele Macron a lăudat sprijinul militar continuu al premierului pentru Ucraina, iar liderii au convenit să intensifice această activitate", a precizat purtătorul de cuvânt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici