Marina din Indonezia spune că a găsit locul unde s-a prăbuşit avionul de pasageri Boeing 737

  • Autorităţile indoneziene spun că au găsit locaţia în care s-ar afla avionul de pasageri Boeing 737 care s-a prăbuşit în mare la scurt timp după decolarea din capitala ţării Jakarta sâmbătă.
  • Avionul Sriwijaya Air transporta 62 de persoane a dispărut de pe radare la patru minute după decolare.
2653 afișări
Imaginea articolului Marina din Indonezia spune că a găsit locul unde s-a prăbuşit avionul de pasageri Boeing 737

Marina din Indonezia spune că a găsit locul unde s-a prăbuşit avionul de pasageri Boeing 737

Duminică, au fost localizate semnalele despre care se crede că aparţin cutei negre a avionului, relatează BBC.
 
Peste 10 nave au fost acum deplasate în zonă cu scafandri din marină.
 
"Am detectat semnale în două puncte, aceasta ar putea fi cutia neagră", a declarat şeful echipei de căutare şi salvare din Indonezia.
 
Anchetatorii analizează, de asemenea, elemente despre care cred că sunt resturi de pe avion, inclusiv o roată şi ceea ce spun că ar putea face parte din fuselajul avionului.
 
Un purtător de cuvânt al poliţiei din Jakarta, Yusri Yunus, a declarat că au fost primite două bagaje de la echipa de căutare şi salvare.
 
„Prima geantă conţinea proprietăţi ale pasagerilor, o altă geantă conţinea părţi ce par a fi de provenienţă umană”, a declarat el reporterilor, adăugând: „Încă identificăm aceste descoperiri”.
 
Eforturile de căutare şi salvare au fost suspendate peste noapte, dar au fost reluate în acestă dimineaţă. Patru avioane au fost, de asemenea, desfăşurate pentru a ajuta la căutare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici