Marine Le Pen, audiată într-o anchetă privind fraude în finanţarea Frontului Naţional

Marine Le Pen, liderul formaţiunii radicale Frontul Naţional, a fost audiată în calitate de martor în investigaţia privind fraude produse în finanţarea campaniei din 2012 a partidului, anunţă surse citate de ziarul Le Figaro.

205 afișări
Imaginea articolului Marine Le Pen, audiată într-o anchetă privind fraude în finanţarea Frontului Naţional

Marine Le Pen, audiată într-o anchetă privind fraude în finanţarea Frontului Naţional (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Audierea a avut loc marţi dimineaţă, au anunţat surse din cadrul anchetei, dar Marine Le Pen a refuzat să comenteze informaţiile.

Frontul Naţional este vizat de o anchetă iniţiată în 2014 privind finanţarea campaniei pentru legislativele şi prezidenţialele din anul 2012. Procurorii suspectează că fonduri publice au fost deturnate prin intermediul companiei Riwal, apropiată de partidul de extremă-dreapta.

Conform procurorilor, milioane de euro ar fi fost deturnate, în timp ce Frontul Naţional a denunţat un complot politic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici