Mark Zuckerberg se inspiră după Elon Musk şi implementează o taxă lunară pe Facebook

Mark Zuckerberg a anunţat că că Meta va implementa o taxă lunară pentru bifa albastră de pe platforma de socializare, inspirată după cea impusă pe Twitter de către miliardarul Elon Musk.

13849 afișări
Imaginea articolului Mark Zuckerberg se inspiră după Elon Musk şi implementează o taxă lunară pe Facebook

Sursa Foto - AFP/Facebook

Abonamentul lunar pentru bifa albastră va costa 11,99 dolari pentru utilizatorii de calculatoare personale şi 14,99 dolari abonamentul lunar pentru utilizatorii cu telefoanele mobile, transmite Fortune

Serviciul este dedicat creatorilor de conţinut pentru a-şi mări vizibilitatea. 

Zuckerberg descrie această metodă de verificare a conturilor utilizatorilor de Facebook (pe lângă obligativitatea de a încărca o fotografie cu permisul de conducere sau cardul de identitate) ca un serviciu eficient pentru securitate. 

Acesta are ca scop prevenirea crearea de conturi false sau deosebirea acestora de cele reale ale creatorilor de conţinut. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici