Martin Schulz avertizează în legătură cu riscul unei explozii sociale în Uniunea Europeană

Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, avertizează în legătură cu riscul unei "explozii sociale" în Uniunea Europeană, pe fondul situaţiei dificile din state precum Spania.

1777 afișări
Imaginea articolului Martin Schulz avertizează în legătură cu riscul unei explozii sociale în Uniunea Europeană

Martin Schulz (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Manifestaţiile din Spania demonstrează că explozia socială este o ameninţare reală, din cauza ratei ridicate a şomajului în rândul tinerilor din Europa", a declarat Schulz într-un interviu acordat revistei germane Bild.

Schulz a pledat pentru aplicarea rapidă a unor noi programe europene pentru crearea de locuri de muncă destinate tinerilor.

Spania a anunţat vineri noi previziuni economice foarte sumbre, recesiunea urmând să continue, iar rata şomajului fiind în creştere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici