Mărturia incredibilă a unuia dintre cei doi supravieţuitori ai accidentului aviatic de ieri. Un A320 s-a păbuşit peste un cartier

  • Un avion al Pakistan International Airlines (PIA) s-a prăbuşit vineri peste un cartier din Karachi
  • Avionul, un Airbus A320, avea la bord 91 de pasageri şi 8 membri ai echipajului
  • Doar 2 oameni au supravieţuit, iar unul dintre ei a vorbit despre incident
7467 afișări
Imaginea articolului Mărturia incredibilă a unuia dintre cei doi supravieţuitori ai accidentului aviatic de ieri. Un A320 s-a păbuşit peste un cartier

Mărturia incredibilă a unuia dintre cei doi supravieţuitori ai accidentului aviatic de ieri. Un A320 s-a păbuşit peste un cartier

Un avion al Pakistan International Airlines (PIA), care călătorea de la Lahore la Karachi, s-a prăbuşit peste un cartier de case cu câteva minute înainte de aterizare. 97 dintre cei 99 de oameni aflaţi la bord au decedat.
 
Muhammad Zubair este unul dintre cei doi oameni care au scăpat ca prin minune. Deşi traumatizat, el a vorbit cu jurnaliştii.
 
"Nimeni nu şi-a dat seama de ce se întâmplă, avionul zbura lin", a spus bărbatul.
 
Muhammad Zubair şi-a pierdut cunoştinţa după prăbuşire şi spune că s-a trezit într-un zgomot infernal.
 
"Auzeam ţipete şi zbierături din toate direcţiile. Copii şi adulţi. Tot ce puteam să văd erau flăcări. Nu puteam vedea pe nimeni, doar le auzeam ţipetele.
 
Mi-am desfăcut centura şi am văzut o ieşire. A trebuit să sar cam de la 3 metri", a spus bărbatul.

DE CE S-A PRĂBUŞIT AVIONUL

Potrivit martorilor oculari, avionul Airbus A320 a căzut peste 4 case, distrugându-le complet.
 
BBC notează că ultimele mesaje ale pilotului către turnul de control al aeroportului din Karachi a fost "am pierdut motoarele". Controlorul de trafic l-a întrebat dacă poate efectua o aterizare de urgenţă, moment în care pilotul a mai putut anunţa doar "mayday, mayday".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici