MASACRUL DIN CONNECTICUT: Autorul ar fi avut o altercaţie la şcoală, cu câteva zile înaintea atacului

Adam Lanza ar fi avut o altercaţie cu unele persoane la şcoala Sandy Hook din Newtown, în statul american Connecticut, cu câteva zile înainte de atac, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate pentru CNN.

2390 afișări
Imaginea articolului MASACRUL DIN CONNECTICUT: Autorul ar fi avut o altercaţie la şcoală, cu câteva zile înaintea atacului

MASACRUL DIN CONNECTICUT: Autorul ar fi avut o altercaţie la şcoală, cu câteva zile înaintea atacului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anchetatorii au fost informaţi că Adam Lanza a avut o altercaţie cu unele persoane la şcoală, cu câteva zile înainte, a declarat sursa citată, fără a putea preciza natura acesteia sau ce persoane au fost implicate.

De asemenea, tânărul a încercat să cumpere o armă în zonă, marţi, a declarat o altă sursă pentru CNN.

Biroul pentru controlul produselor pe bază de alcool, tutun, a armelor de foc şi explozibililor a anunţat că a contactat poligoanele şi magazinele de arme din zonă pentru a stabili dacă Lanza intenţiona să cumpere arme sau dacă obişnuia să exerseze cu ele.

Potrivit unei alte surse citate de CNN, tânărul avea acces la mai multe arme decât cele trei găsite la şcoală.

Poliţia a descoperit alte trei arme în altă parte. Este vorba despre o armă Henry de calibru .45, de o puşcă Marlin de calibru .22 şi una Enfield de calibru .30, a declarat sursa citată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici