Masca obligatorie şi în spaţiile DESCHISE. Regiunea de 7 milioane de locuitori care a introdus această măsură

Purtătoarea de cuvânt a executivului catalan, Meritxell Budo, a anunţat că regiunea Catalonia va introduce obligativitatea purtării măştii în spaţii deschise, ca urmare a creşterii numărului de cazuri de COVID-19 precizează Catalan News.

2100 afișări
Imaginea articolului Masca obligatorie şi în spaţiile DESCHISE. Regiunea de 7 milioane de locuitori care a introdus această măsură

Mască obligatorie şi în spaţiile DESCHISE. Regiunea de 7 milioane de locuitori care a introdus această măsură

Conform Catalan News, Meritxell Budo va adopta această măsură miercuri, iar măştile de protecţie vor fi obligatorii doar dacă între persoane nu se respectă o distanţă de cel puţin 1,5 metri în regiunea de peste 7 milioane de locuitori. 
 
Aproximativ 210.000 de oameni din regiunea catalană Segria, unde este situat oraşul Lleida, au revenit sâmbătă la măsurile de izolare. Timp de două săptămâni, localnicii pot trece de punctele de control ale poliţiei numai pentru a merge la serviciu. Oamenilor li s-a recomandat să limiteze cât mai mult întâlnirile.
 
Circulaţia de la şi spre locul de muncă va fi permisă, însă începând de marţi lucrătorii care intră sau părăsesc zona vor trebui să prezinte un certificat de la angajator. 
 
Spania a înregistrat 205.545 de cazuri de coronavirus şi 28.385 de decese, fiind una dintre cele mai afectate ţări din Europa. După ce a impus măsuri de izolare stricte pe 14 martie, guvernul a uşurat treptat restricţiile într-un plan în mai multe faze ănceput în luna mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici