Măsura controversată propusă de Trump: Ar putea interzice ascultarea conversaţiilor sale cu lideri străini

  • Donald Trump a declarat că ar putea interzice ascultarea conversaţiilor sale cu lideri străini
  • Măsura are în vedere atât funcţionarii Administraţiei de la Washington, cât şi agenţii serviciilor de informaţii
  • Trump a fost vizat de procedura demiterii din cauza unei conversaţii din 2019 cu Volodimir Zelenski
1053 afișări
Imaginea articolului Măsura controversată propusă de Trump: Ar putea interzice ascultarea conversaţiilor sale cu lideri străini

Sursa: Profimedia Images

Întrebat în cursul unui interviu radiofonic de ce ascultă atâţia oameni conversaţiile telefonice ale preşedintelui, Donald Trump a răspuns: "Asta au făcut de ani întregi. Când suni un lider străin, oamenii ascultă. Aş putea opri această parctică în totalitate. Aş putea-o opri în totalitate".

Oficialii din cadrul Casei Albe ascultă de obicei conversaţiile preşedintelui cu lideri străini. Donald Trump a fost vizat de procedura demiterii din cauza unei conversaţii pe care a avut-o în iulie 2019 cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Alexander Vindman, membru al Consiliul prezidenţial pentru Siguranţă Naţională, a depus mărturie în Camera Reprezentanţilor în cadrul investigaţiei.

Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, l-a inculpat pe preşedintele Donald Trump pentru abuz de putere şi obstrucţionarea Congresului. Donald Trump a fost suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden şi a fiului acestuia, Hunter Biden. Donald Trump a fost achitat de Senatul SUA, aflat sub controul Partidului Republican.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici