Măsuri speciale de securitate în porturile din Italia din cauza riscurilor teroriste

Autorităţile italiene au intensificat, joi, măsurile de securitate în porturi, de teama unor atacuri teroriste, informează site-ul cotidianului La Repubblica.

1419 afișări
Imaginea articolului Măsuri speciale de securitate în porturile din Italia din cauza riscurilor teroriste

Măsuri speciale de securitate în porturile din Italia din cauza riscurilor teroriste

Comandantul Pazei de Coastă din Italia, amiralul Vincenzo Melone, a transmis tuturor autorităţilor portuare o notă prin care nivelul de securitate a fost sporit de la nivelul 2 la 3.

Toate persoanele şi vehiculele care se vor îmbarca pe feriboturi vor fi supuse unor verificări stricte.

Serviciile de securitate italiene nu au oferit detalii despre circumstanţele în care a fost luată decizia intensificării măsurilor de securitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici