Medicul lui Trump a fost medaliat de Statul Major General Român, în 2014. Cine este Sean Conley

  • Trump are COVID, deşi primea hidroxiclorochină de la Conley
  • Conley este un veteran al marinei americane
  • Conley a participat la salvarea militarilor români, în operaţiunea ISFA
487 afișări
Imaginea articolului Medicul lui Trump a fost medaliat de Statul Major General Român, în 2014. Cine este Sean Conley

FOTO: Profimedia

Trump are COVID-19, chiar dacă dr. Sean Conley a acceptat cererea preşedintelui de a primi hidroxiclorochină, un medicament nedovedit pentru tratarea coronavirusului. Medicul lui Trump a trimis o scrisoare prin care confirmă diagnosticul. Coney este un vetern al marinei americane şi este certificat în medicină osteopatică.

”Eu şi echipa medicală de la Casa Albă suntem vigilenţi şi apreciez sprijinul oferit de unii dintre cei mai profesionişti, dar şi sprijinul oferit de instituţiile medicale din ţară”, a spus medicul lui Trump. ”Cu siguranţă, preşedintele o să îşi îndeplinească în continuare sarcinile, fără întrerupere, în timp ce îşi revine şi vă ţinem la curent cu evoluţia lucrurilor.”

Doctorul Sean Conley a fost medaliat de Statul Major General Român, în 2014, cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenţei din România. Conley a luat parte la operaţiunea ISFA şi a depus eforturi remarcabile, pentru a sprijini medical militarii români. El a salvat viaţa unui soldat român, rănit de un dispozitiv exploziv, în 2014, în cadrul Batalionului 20 Infanterie „Scorpionii Negri” , petrecut în Afganistan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici