Medvedev atacă SUA: imperiul gras şi obscen nu mai are mult de trăit

Fostul premier rus Dmitri Medvedev a atacat Statele Unite, susţinând că imperiul lor este pe cale să se încheie.

28945 afișări
Imaginea articolului Medvedev atacă SUA: imperiul gras şi obscen nu mai are mult de trăit

Medvedev atacă SUA: imperiul gras şi obscen nu mai are mult de trăit

Este din ce în ce mai greu pentru SUA să „dicteze regulile pentru restul Planetei. Ambiţiile imperiale exagerate şi nejustificate sunt un semn sigur că imperiul, gras şi obscen, nu are mult timp de trăit”, a scris Medvedev, într-o postare pe Telegram.

Conform lui Medvedev, oamenii pot continua să creadă în misiunea Statelor Unite şi în excepţionalitatea poporului său, dar asta nu va ajuta la nimic atunci când ordinea mondială pe care au impus-o se va prăbuşi.

„Lumea gata să trăiască după regulile anglo-saxone se micşorează din ce în ce mai mult. Nici măcar bani şi focoase nucleare nu sunt necesare. Poate pentru că puterea este în altă parte”, zice Medvedev.

Nu este prima dată când fostul preşedinte rus se dedă la atacuri groteşti: recent i-a definit pe liderii europeni drept „mâncători de broaşte, cârnaţi şi spaghete”.

Tot astăzi, Joe Biden a spus că „Putin trebuie să eşueze în Ucraina”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici