Medvedev: Noi sancţiuni impuse Rusiei de către Statele Unite ar fi considerate un război economic

Rusia ar considera un război economic dacă Statele Unite ar impune noi sancţiuni asupra operaţiunilor bancare sau a unei anumite monede, a declarat vineri premierul rus Dmitri Medvedev, anunţă agenţia de ştiri TASS, potrivit Reuters.

433 afișări
Imaginea articolului Medvedev: Noi sancţiuni impuse Rusiei de către Statele Unite ar fi considerate un război economic

Medvedev: Noi sancţiuni impuse Rusiei de către Statele Unite ar fi considerate un război economic

„Nu aş vrea să comentez despre viitoarele sancţiuni, dar pot spune un singur lucru: dacă ar interveni o interdicţie asupra operaţiunilor bancare sau asupra utilizării unei monede sau a alteia, am putea să o numim în mod clar o declaraţie de război economic", a spus Medvedev.

„Şi ar fi necesar, ar trebui să reacţionăm la acest război economic, pe căi politice sau, dacă este necesar, prin alte mijloace. Şi prietenii noştri americani trebuie să înţeleagă acest lucru", a adăugat acesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici